Drepturile tale cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveți o serie de drepturi în relația cu acest magazin online.

Mai jos aveți la dispoziție o serie de informații pentru a vă putea exercita aceste drepturi:


Solicită informații privind datele personale stocate - Aceasta opțiune presupune completarea unei cereri, după care operatorul site-ului vă va contacta pentru a vă transmite datele stocate. Puteți solicita informații cu privire la datele dvs cu caracter personal care sunt memorate în magazinul nostru online și la parteneri.

Adresa dvs de e-mail nu va fi folosită în alt scop decât transmiterea acestor informații.


Solicită ștergerea datelor personale stocate - Acest drept, referit și ca dreptul de a fi uitat presupune ștergerea datelor dvs din toate sistemele magazinului online, în acord cu legislaţia în vigoare.

După transmiterea cererii, aceasta va fi înregistrată, și ofițerul de date cu caracter personal (DPO) va fi notificat în legătură cu cererea depusă.

Puteți solicita în orice moment eliminarea datelor dnv cu caracter personal din magazinul nostru online și de la parteneri.

Adresa ta de e-mail nu va fi folosită în alt scop decât transmiterea acestor informații și apoi va fi ștearsă în mod automat.


Pentru a solicita oricare din operatiunile de mai sus vă rugam adresati o cerere scrisă, semnată și datată la contact@saptecaramizi.ro

Această pagină web folosește cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe